info@jossebags.com
06-22723560

I love Being Creative

Hoi, welkom in mijn virtuele huis.

Ik ben toegepast kunstenaar die houdt van het maken van handgemaakte leren tassen. Sinds jonge leeftijd geniet ik van artistiek bezig te zijn en ik hou erg veel van mijn werk.

Kwaliteitsleer

Handgemaakte leren tassen en accessoires van bijzonder kwaliteitsleer. Met veel liefde en toewijding ontwerp ik patronen het leer. Het patroon maak ik in de koeienhuid.

Handgemaakte leren tassen

Dan ga ik aan het werk met mijn scalpel, een klein scherp chirurgenmes. Ik begin met snijden, snij nog meer weg en knip met een schaartje in de haren.

Crossbody handbag Danja

Handgemaakte leren tassen

Unieke Tassen

Het is monnikenwerk maar ik hou ervan om het patroon langzaam in het leer tevoorschijn te laten komen. Elke keer ontdek ik nieuwe mogelijkheden om patronen te maken en te laten zien in de handgemaakte leren tassen.

Het maakt mijn dag!

Het maakt mijn dag! Vaak als ik bezig ben met mijn leren handtassen ben ik in de zevende hemel. Leuke muziek klinkt er in mijn atelier. Dan ben ik zo geconcentreerd dat ik het niet hoor wanneer er iemand op mijn atelier deur klopt.

Liefde voor natuur

Ik heb een diepe voorliefde voor de natuur. De meeste van mijn patronen op de lederen tassen zijn geïnspireerd door de natuur. Bladeren, bloemen vogels golven ik komen tot leven in mijn kunstzinnige tassen.

Fascinatie

De dingen die ik fascinerend vind komen op magische wijze bij elkaar in mijn werk als ontwerper. Tekeningen van de natuur in allerlei vormen. Het combineren daarvan in de verschillende ontwerpen is een van mijn favoriete bezigheden. De huiden die ik gebruik voor de handtassen zijn Eco-vriendelijk en duurzaam. Het leer is niet geverfd alleen gelooid om het soepel en zacht te maken.

Cloud nine : a feeling of extreme happiness or euphoria, feeling like you’re floating on air. Also spelled “cloud nine.”

Neem contact op

Ik vind het leuk om van je te horen!

Let's talk